برگه: [1]   پایین
  فرستادن به دوستان  |  چاپ برگه  
نويسنده جستار: جوایز موسمی (فصلی) تالار گفتمان AriaDB برای کاربران پویا  (شمار بازدید ها: 3015 بار)
مصطفی شفیعی
گرداننده همه تالار ها
یار دیرینه
آفلاین آفلاین

شمار نوشته ها: 525

« : 22 اسفند 1387,ساعت 15:53 »

با درود
در اینجا با آغاز هر موسم نو به بیان جوایز موسمی یا فصلی تالار خواهیم پرداخت...
هدف از این کار ایجاد انگیزه بیشتر در همکاری کاربران گرامی تالار با گردانندگان آن می باشد.
پروا : خواهشمند است پیش از آنکه همکاری خود را آغاز کنید ، پیمان نامه تالار را خوب بخوانید تا از گمان های پیش روی بکاهید.
با سپاس
برون شده است

مصطفی شفیعی
گرداننده همه تالار ها
یار دیرینه
آفلاین آفلاین

« پاسخ #1 : 22 اسفند 1387,ساعت 16:18 »

در نخستین موسم سال نو ، نخستین جوایز ( پاداش های ) تالار گفتمان AriaDB :

کاربرانی که تا پیش از پایان موسم بهار ، در این موسم 50 نوشته کاربردی داشته باشند 50 مگابایت فضای میزبانی رایگان

و کاربرانی که 150 نوشته کاربردی داشته باشند 100 مگابایت فضای میزبانی رایگان به همراه یک دامنه وب ( با هر پسوندی ) به ارمغان خواهند برد.

کاربرانی که به 300 نوشته کاربردی برسند بدون روی آوری به موسم جوایز می توانند 100 مگابایت فضای میزبانی رایگان به همراه یک دامنه وب را به ارمغان برده و از یک وب سایت شخصی با طراحی رایگان نیز بهره مند شوند.

پروا : بنا به انگیزه برپایی این تالار گفتمان و گام برداشتن به سوی ایجاد یک گذزگاه داده راستین ، نوشته های کاربردی کاربران می بایست به دور از هرگونه کناره روی و نوشته های تکراری باشد.

[ اگر زمینه همکاری دلخواه و ویژه خود را در تالار های گفتگو نمی یابید با من تماس بگیرید تا ایجاد کنم ]
برون شده است

مصطفی شفیعی
گرداننده همه تالار ها
یار دیرینه
آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 11 تير 1388,ساعت 04:15 »

کاربرانی که تا پیش از پایان موسم تابستان ، در این موسم 50 نوشته کاربردی داشته باشند 50 مگابایت فضای میزبانی رایگان

و کاربرانی که 200 نوشته کاربردی داشته باشند 100 مگابایت فضای میزبانی رایگان به همراه یک دامنه وب ( با هر پسوندی ) به ارمغان خواهند برد.

کاربرانی که به 350 نوشته کاربردی برسند بدون روی آوری به موسم جوایز می توانند 100 مگابایت فضای میزبانی رایگان به همراه یک دامنه وب را به ارمغان برده و از یک وب سایت شخصی با طراحی رایگان نیز بهره مند گردند.

بگوش : دوستانی که در تالار گفتمان همکاری پیگیرانه ای دارند می توانند از پشتیبانی و راهکار های طراحی وب ما برای تارنما (وب سایت) یا تارنگار (وبلاگ) خود ، به گونه ای رایگان بهره گیرند.

پروا : بنا به انگیزه برپایی این تالار گفتمان و گام برداشتن به سوی ایجاد یک گذزگاه داده راستین ، نوشته های کاربردی کاربران می بایست به دور از هرگونه کناره روی و نوشته های تکراری باشد.

[ اگر زمینه همکاری دلخواه و ویژه خود را در تالار های گفتگو نمی یابید با من تماس بگیرید تا ایجاد کنم ]
برون شده است

مصطفی شفیعی
گرداننده همه تالار ها
یار دیرینه
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : 16 بهمن 1388,ساعت 07:09 »

کاربرانی که تا پیش از پایان موسم زمستان، 50 نوشته کاربردی داشته باشند 50 مگابایت فضای میزبانی رایگان

و کاربرانی که 100 نوشته کاربردی داشته باشند 100 مگابایت فضای میزبانی رایگان به همراه یک دامنه وب ( با هر پسوندی ) به ارمغان خواهند برد.

کاربرانی که به 300 نوشته کاربردی برسند بدون روی آوردن به موسم جوایز، می توانند 100 مگابایت فضای میزبانی رایگان به همراه یک دامنه وب را به ارمغان برده و از یک وب سایت شخصی با طراحی رایگان نیز بهره مند گردند.

بگوش : دوستانی که در تالار گفتمان همکاری پیگیرانه ای دارند می توانند از پشتیبانی و راهکار های طراحی وب ما برای تارنما (وب سایت) یا تارنگار (وبلاگ) خود ، به گونه ای رایگان بهره گیرند.

پروا : بنا به انگیزه برپایی این تالار گفتمان و گام برداشتن به سوی ایجاد یک گذزگاه داده راستین، نوشته های کاربردی کاربران می بایست به دور از هرگونه کناره روی و نوشته های تکراری باشد.

[ اگر زمینه همکاری دلخواه و ویژه خود را در تالار های گفتگو نمی یابید با من تماس بگیرید تا آن تالار را برای شما و یا گروه کاری شما ایجاد کنم ]
برون شده است

مصطفی شفیعی
گرداننده همه تالار ها
یار دیرینه
آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 13 تير 1389,ساعت 16:27 »

کاربرانی که تا پیش از پایان موسم تابستان، 50 نوشته کاربردی داشته باشند 50 مگابایت فضای میزبانی رایگان

و کاربرانی که 100 نوشته کاربردی داشته باشند 100 مگابایت فضای میزبانی رایگان به همراه یک دامنه وب ( با هر پسوندی ) به ارمغان خواهند برد.

کاربرانی که به 300 نوشته کاربردی برسند بدون روی آوردن به موسم جوایز، می توانند 100 مگابایت فضای میزبانی رایگان را به ارمغان برده و از یک وب سایت شخصی با طراحی رایگان نیز بهره مند گردند.

پروا : بنا به انگیزه برپایی این تالار گفتمان و گام برداشتن به سوی ایجاد یک گذزگاه داده راستین، نوشته های کاربردی کاربران می بایست به دور از هرگونه کناره روی و نوشته های تکراری و با نگارش درست فارسی بیان شده باشد.

[ اگر زمینه همکاری دلخواه و ویژه خود را در تالار های گفتگو نمی یابید با من تماس بگیرید تا آن تالار را برای شما و یا گروه کاری شما ایجاد کنم ]
برون شده است

برگه: [1]   بالا
  فرستادن به دوستان  |  چاپ برگه  

پرش به :